VÄRLDSPREMIÄR AV WILLE 275 Δ!

26 – 28 SEPTEMBER

MONTER B03:16

Upptäck fördelarna med vårt smidiga kraftpaket Wille 275 Delta!

Hur låter det med en kompakt och effektiv maskin som får plats i trånga utrymmen samtidigt som den är smidig och lättarbetad året runt?

Söker du mer kraft från din maskin? Kanske väcker vi din nyfikenhet när vi berättar att Wille 275 Delta är utrustad med en kraftfull motor som även klarar av tyngre och mer hydraulik-krävande redskap.

Eller är du intresserad av smarta funktioner? I den aktuella maskinen har vi implementerat de välkända smarta funktionerna från Delta-serien – Smart Drive, Smart Cruiser, Smart Flow och Smart Lube. Utöver dessa funktioner som förenklar för maskinisten har vi även introducerat en helt ny smart funktion som gör det enklare än tidigare att övervaka maskinens status samt planera och förutse arbetsbehov.

Blir du intresserad? Besök oss på Elmia Park den 26–28 september för att bekanta dig med den helt nya Wille 275 Delta och alla dess imponerande egenskaper!

För att besöka mässan behöver du förregistrera dig innnan ditt mässbesök för att få en kostnadsfri biljett. På Elmia scannar du sedan själv din biljett och går direkt in på mässan.

BOKA DIN BILJETT REDAN IDAG


Willegruppen AB ägs gemensamt av sju svenska företag. Det är ett unikt samarbete som under mer än 30 år förenklat för alla våra svenska ägare av Wille. Var och en av Willegruppens företag importerar, säljer, utrustar och servar de fantastiska Wille-maskinerna från Finland.

HITTA DIN NÄRMASTE WILLEÅTERFÖRSÄLJARE


Träffa resten av Wille-familjen

Övriga modeller av Wille kommer att finnas uppställda utanför Elmia Parks huvudentré om ni vill titta lite närmare på dem.

Modellutbud:

FÖLJ WILLEGRUPPEN PÅ SOCIALAMEDIER

Missa inga nyheter eller uppdateringingar. Vi finns på Facebook, Instagram och Youtube. Se intressanta filmer och nyheter direkt!

TID KVAR TILL MÄSSAN

00days

This countdown has been ended already!